Nieuws

uitnodiging clinique te Wansum 2014

UITNODIGING

De activiteitencommissie van ponyclub P.W. Alexander organiseert in de kerstvakantie weer een instructie dag voor de leden. Omdat er de laatste tijd steeds meer een samenwerking is met de Rijvereniging zijn ook deze leden van harte uitgenodigd.

Wat gaan we doen?

Op maandag 29 december a.s. zijn we weer uitgenodigd op Hengstenhouderij Houwen in Wanssum.  Jos en Trudy Houwen zijn bekende namen in de paardensport en houden zich voornamelijk bezig met:

Training en africhting!
Aan- en verkoop sportpaarden!
Advies en bemiddeling paarden en pony’s!

Dit allemaal op het hoogste niveau! Meer info op www.joshouwen.nl.

Uiteraard kunnen we een kijkje nemen achter de schermen bij de Hengstenhouderij, maar het is ook de bedoeling dat we iets gaan leren. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen er dressuur- en springclinics worden gegeven en er kan in groepjes worden deelgenomen aan het cursus longeren en/of toiletteren.

Voorlopig programma:

10.30 uur :              Ontvangst en uitleg programma

11.00-13.00 uur :    Dressuurclinics en Longeren/Toiletteren

13.15 uur :              Lunch

14.30-16.30 uur :    Springclinics en Longeren/Toiletteren

16.45 uur :              Gezamenlijke afsluiting

 

Je kunt je hiervoor opgeven maar wij willen hierbij aangeven dat je voor de springclinic wel enige ervaring moet hebben. ’s Morgens worden de dressuurruiters uitgedaagd in een les van Trudy Houwen en krijgen de springruiters de instructie in longeren/toiletteren. Na de lunch draaien we het programma om. Hierdoor zijn we een klein dagdeel samen bezig met de paardensport. Voor ouders en/of begeleiders is dit programma natuurlijk ook erg leerzaam en zij zijn dan ook van harte uitgenodigd.

 

Ponyclub Prins Willem Alexander investeert graag in haar leden. Deze clinics worden dan ook gratis aangeboden.

Rijvereniging St. Clemens vraagt een kleine eigen bijdrage van haar leden: €25 p.p.

 

Mocht je niet over vervoer beschikken laat het dan even weten. Het definitieve programma volgt zodra we weten hoeveel ruiters er zich hebben opgegeven. Als er nog vragen zijn dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen door een mail te sturen aan ponyclubpwa@hotmail.com. Leden van de rijvereniging kunnen mailen naar: rvsintclemens@hotmail.com

 

Wij hopen dat we jullie enthousiast hebben gemaakt en dat we wederom met een groot aantal ruiters deze dag gaan beleven.

 

 

INSCHRIJVEN

 

O Ik wil graag deelnemen aan de Springclinic

O Ik wil graag deelnemen aan de Dressuurclinic

Mijn huidige niveau is: …………………………....

Mail dit vóór 20 december a.s. aan ponyclubpwa@hotmail.com of rvsintclemens@hotmail.com